Terug

Disclaimer

Breaklight kan, in geen enkel geval, aansprakelijk worden gehouden voor eventuele directe, indirecte en/of incidentele schade, welke het gevolg is van, voortvloeit uit en/of verband houdt met het bezoek aan de website van Breaklight.

Breaklight is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. Breaklight behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om te allen tijde informatie op deze website aan te passen en/of te verwijderen.

Alle eigendomsrechten op deze website, zoals : de teksten, haar producten, de afbeeldingen en/of andere inhoud, behoren uitsluitend toe aan
Breaklight en zij behoudt zich alle rechten voor.

Het is de bezoeker van deze website niet toegestaan om de website openbaar te maken en/of te kopiëren, of anderzijds te gebruiken, al dan niet commercieel, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van
Breaklight.

Het feit dat de bezoeker van deze website een bestelling plaatst betekent dat hij onze verkoopsvoorwaarden en leveringsvoorwaarden kent en aanvaardt.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Breaklight.be 9,4 / 10 - 136 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »